Airconditioning

Aarts Airconditioning biedt een ruime keuze in diverse soorten airconditioners van topmerk Fujitsu. Maak hieronder uw keuze of maak een afspraak voor een vrijblijvend adviesgesprek.

Plan een afspraak

Onze airco modellen

Hoog aan de wand airco

Fujitsu hoog-aan-de-wand AircoHeaters koelen en verwarmen op uiterst energiezuinige wijze en houden de binnenlucht bovendien gezond. Deze units passen in woningen, appartementen, winkels, kantoren en hotels.

Vloermodel airco

Fujitsu vloer AircoHeaters zijn ideaal indien verwarmen de voorkeur heeft boven koelen. De units zijn voorzien van luchtzuiverende filters en zijn bijzonder energiezuinig. Bovendien zijn deze toestellen zeer flexibel qua installatie.

Plafond airco

Fujitsu plafondonderbouw AircoHeaters zorgen zowel in kleine als grote ruimtes constant voor het gewenste comfort, tochtvrij tot in het verste hoekje. Dat maakt deze units bijzonder interessant voor kantoorruimtes, winkels en appartementen.

Cassette airco

De Fujitsu Cassette AircoHeaters zijn uitermate geschikt voor grotere ruimtes zoals winkels en kantoren met een verlaagd plafond. De moderne technologie zorgt ervoor dat de warme of koele lucht verspreid wordt tot in het verste hoekje, en dat met een laag energieverbruik.

Inbouw airco

Fujitsu Inbouw AircoHeaters combineren minimalisme, comfort en energiezuinigheid. Via discrete roosters wordt de warme of koele lucht vrijwel geruisloos verspreid. De units kunnen geplaatst worden in een verlaagd plafond, in een gipsplaten wand en zelfs in het timmerwerk.

Multisplit airco

Wilt u meerdere ruimtes koelen of verwarmen met één systeem, dan is een Fujitsu multisplit warmtepomp ideaal. De buitenunit genereert op energiezuinige wijze warme of koude lucht die binnen via meerdere individueel regelbare
AircoHeaters wordt verspreid.