Fujitsu Plafond Airco

Fujitsu plafondonderbouw AircoHeaters zorgen zowel in kleine als grote ruimtes constant voor het gewenste comfort, tochtvrij tot in het verste hoekje. Dat maakt deze units bijzonder interessant voor kantoorruimtes, winkels en appartementen.

Vrijblijvende offerte aanvragen

Modellen plafond aircoheaters

fujitsu ABYG-LV serie

Plafond Onderbouw ABYG-LV serie

ABYG18/24LV

Verwarmingsvermogen bij -10°C: 5,62-6,60 kW
Koelvermogen bij 35°C: 5,20-6,80 kW
Energieklasse verwarmen: A(+)
Energieklasse koelen: A+(+)
KENMERKEN
 • Driedimensionale luchtregeling
 • Laag geluidsniveau: slechts 25-29 dB(A) in stille modus
 • Energiezuinige DC-ventilator
 • IR-afstandsbediening inclusief weekklok
 • 10°C verwarmingsmodus
 • Ion ontgeuringsfilter met lange levensduur
 • Ook verticale montage tegen tegen de muur mogelijk
fujitsu ABYG-LR serie

Plafond Onderbouw ABYG-LR serie

AOYG36LBLA5 – AOYG45LBLA6

Verwarmingsvermogen bij -10°C: 8,37-13,33 kW
Koelvermogen bij 35°C: 8,5-14 kW
Energieklasse verwarmen: A+
Energieklasse koelen: A+(+)
KENMERKEN
 • Driedimensionale luchtregeling
 • Slank design
 • IR-afstandsbediening met uitgebreide weekklok
 • Flexibele installatie
 • Laag geluidsniveau: 26-32 dB(A) in stille modus
 • Voorzien van een long life filter
Plafond airco

De ABYG-LV ‘flexi’ AircoHeater kan zowel horizontaal tegen het plafond als verticaal tegen de muur gemonteerd worden. Met de afstandsbediening van de ABYG serie kunt u de luchtstroom eenvoudig in alle richtingen instellen. Een combinatie van de horizontale en verticale swingbeweging maakt een driedimensionale luchtregeling mogelijk.

Plafond airco inbouw

Slank en compact design

Door zijn strakke en slanke design oogt de krachtige ABYG-LR AircoHeater toch tijlvol en compact. Bovendien kan de unit gedeeltelijk ingebouwd worden in een verlaagd plafond. Er blijft dan maar 15 cm van het toestel zichtbaar onder het plafond. 

Het toestel kan geplaatst worden waar u maar wenst, zonder dat er aanpassingen aan de unit moeten gebeuren.

luchtzuiverende filter

Automatisch inblaasrooster

Luchtzuiverende filters Koolmonoxide, fijnstof, radon, vluchtige organische stoffen, schimmelsporen… de lucht in huis kan vuiler zijn dan u denkt. 

Vooral wie een aandoening heeft aan de luchtwegen, kan er last van hebben. Het speciale ionfilter in de plafondtoestellen maakt korte metten met muffe geur en vervuilde lucht in huis en op kantoor.

Fujitsu Plafond aircoheaters specs

Heating. Cooling. Caring.

Ons doel is om iedereen een zo comfortabel en gezond mogelijk binnenklimaat te bieden. Een omgeving waarin men zich prettig voelt en optimaal functioneert. Met deze visie steevast in ons achterhoofd zijn we uitgegroeid tot dé toonaangevende leverancier van duurzame hightech klimaatoplossingen voor de woningbouw en utiliteit.

Toonaangevend zijn in producten betekent ook vooroplopen op het gebied van kennis. We volgen technologische ontwikkelingen en wet- en regelgeving op de voet en verwerken deze in diverse trainingen. Bezoek onze website voor meer informatie of voor het aanmelden voor een training.
‘Green Igloo’ is hét groene label van Thercon en zusterbedrijf Orcon, die beiden deel uitmaken van Groupe Atlantic. ‘Green Igloo’ staat voor een duurzaam verwarmingssysteem en een efficiënt ventilatiesysteem in een goed geïsoleerde laag-energiewoning, -school of -kantoor.
Het kantoor van Thercon & Orcon in Veenendaal is een perfect voorbeeld van een modern en energiezuinig kantoorgebouw, geheel geklimatiseerd volgens het Green Igloo label. Volg het energieverbruik van ons pand op de voet met de Energy Monitor op www.greenigloo.nl/energiemonitor.

Een buitengewoon binnenklimaat betekent ook aandacht voor het buitenklimaat. We voelen ons dan ook verantwoordelijk voor mens en milieu. Zo passen we bij het transport en de ontwikkeling van onze producten zoveel mogelijk recyclebare materialen toe en maken we in ons productieproces gebruik van mensen uit de sociale werkvoorziening.

U kunt uw AircoHeater eenvoudig op afstand bedienen via uw smartphone, tablet of pc. Zo kunt u onder andere de temperatuur instellen, de unit aan- en uitschakelen en de ventilatorsnelheid aanpassen. Fujitsu AircoHeaters communiceren met LON, BACnet, KNX en Modbus voor een complete integratie met uw domoticasysteem.

Voor diverse duurzame hightech klimaatoplossingen kunt een ISDE-subsidie (Investeringssubsidie Duurzame Energie) krijgen. De regeling is voor zowel particulieren als zakelijke gebruikers. Wij informeren u graag over de mogelijkheden.
Wilt u meer weten over onze producten of wilt u een offerte aanvragen? Stuur een e-mail aan info@aartsairconditioning.nl of bel 06 15 05 09 38.