Fujitsu Vloer Aircoheaters

Fujitsu vloer AircoHeaters zijn ideaal indien verwarmen de voorkeur heeft boven koelen.
De units zijn voorzien van luchtzuiverende filters en zijn bijzonder energiezuinig.
Bovendien zijn deze toestellen zeer flexibel qua installatie.

Vrijblijvende offerte aanvragen

Modellen vloer aircoheaters

fujitsu agyg serie

VLOER AGYG serie

AGYG09/12/14LV

Verwarmingsvermogen bij -10°C: 3,11-4,77 kW
Koelvermogen bij 35°C: 2,6-4,2 kW
Energieklasse verwarmen: A+
Energieklasse koelen: A++
KENMERKEN
 • Compact design
 • Montage tegen de muur of op de vloer
 • Laag geluidsniveau: slechts 18,5 dB(A) in de laagste stand
 • Selectie luchtuitblaas boven- of onderzijde
 • Dubbele ventilator 
 • IR-afstandsbediening inclusief weekklok
 • 10°C verwarmingsmodus
 • Dubbele luchtzuiverende filter met lange levensduur
fujitsu abyg serie

VLOER ABYG serie

ABYG18/24LV

Verwarmingsvermogen bij -10°C: 5,62-6,60 kW
Koelvermogen bij 35°C: 5,20-6,80 kW
Energieklasse verwarmen: A(+)
Energieklasse koelen: A+(+)

KENMERKEN
 • Driedimensionale luchtregeling
 • Laag geluidsniveau: slechts 25-29 dB(A) in stille modus
 • Energiezuinige DC-ventilator
 • IR- afstandsbediening inclusief weekklok
 • 10°C verwarmingsmodus
 • Ion ontgeuringsfilter met lange levensduur
 • Ook montage tegen het plafond mogelijk
vloer airco fujitsu

Onze vloertoestellen zijn uitermate flexibel qua installatie. De compacte AGYG units kunnen op diverse wijzen geplaatst worden: onder een raam, in een nis, aan de muur bevestigd, staand op de vloer of half ingebouwd in een montagewand. De ABYG unit kunt u zelfs horizontaal tegen het plafond plaatsen.

10°C veiligheidsmodus 

U kunt uw Fujitsu vloerunit zo instellen dat de kamertemperatuur tijdens de winter nooit onder de 10°C kan zakken. Indien de 10°C veiligheidsmodus na 48 uur nog steeds actief is, schakelt de AircoHeater automatisch naar de hoogste ventilatiesnelheid. Hierdoor verkrijgt u een optimale warmtespreiding.

Luchtzuiverende filters

Koolmonoxide, fijnstof, radon, vluchtige organische stoffen, schimmelsporen… de lucht in huis kan vuiler zijn dan u denkt. Vooral wie een aandoening heeft aan de luchtwegen, kan er last van hebben. Speciale filters in de Fujitsu vloerunits maken korte metten met muffe geur en vervuilde lucht in huis en op kantoor.

vloerairco filters

Comfort in alle richtingen

Met de afstandsbediening van de ABYG serie kunt u de luchtstroom eenvoudig in alle richtingen instellen. Een combinatie van de horizontale en verticale wingbeweging maakt een driedimensionale luchtregeling mogelijk. De dubbele ventilator zorgt voor een sneller temperatuurbereik en meer comfort.

vloerairco luchtstroom
vloermodel

Heating. Cooling. Caring.

Ons doel is om iedereen een zo comfortabel en gezond mogelijk binnenklimaat te bieden. Een omgeving waarin men zich prettig voelt en optimaal functioneert. Met deze visie steevast in ons achterhoofd zijn we uitgegroeid tot dé toonaangevende leverancier van duurzame hightech klimaatoplossingen voor de woningbouw en utiliteit.

Toonaangevend zijn in producten betekent ook vooroplopen op het gebied van kennis. We volgen technologische ontwikkelingen en wet- en regelgeving op de voet en verwerken deze in diverse trainingen. Bezoek onze website voor meer informatie of voor het aanmelden voor een training.
‘Green Igloo’ is hét groene label van Thercon en zusterbedrijf Orcon, die beiden deel uitmaken van Groupe Atlantic. ‘Green Igloo’ staat voor een duurzaam verwarmingssysteem en een efficiënt ventilatiesysteem in een goed geïsoleerde laag-energiewoning, -school of -kantoor.
Het kantoor van Thercon & Orcon in Veenendaal is een perfect voorbeeld van een modern en energiezuinig kantoorgebouw, geheel geklimatiseerd volgens het Green Igloo label. Volg het energieverbruik van ons pand op de voet met de Energy Monitor op www.greenigloo.nl/energiemonitor.

Een buitengewoon binnenklimaat betekent ook aandacht voor het buitenklimaat. We voelen ons dan ook verantwoordelijk voor mens en milieu. Zo passen we bij het transport en de ontwikkeling van onze producten zoveel mogelijk recyclebare materialen toe en maken we in ons productieproces gebruik van mensen uit de sociale werkvoorziening.

U kunt uw AircoHeater eenvoudig op afstand bedienen via uw smartphone, tablet of pc. Zo kunt u onder andere de temperatuur instellen, de unit aan- en uitschakelen en de ventilatorsnelheid aanpassen. Fujitsu AircoHeaters communiceren met LON, BACnet, KNX en Modbus voor een complete integratie met uw domoticasysteem.

Voor diverse duurzame hightech klimaatoplossingen kunt een ISDE-subsidie (Investeringssubsidie Duurzame Energie) krijgen. De regeling is voor zowel particulieren als zakelijke gebruikers. Wij informeren u graag over de mogelijkheden.
Wilt u meer weten over onze producten of wilt u een offerte aanvragen? Stuur een e-mail aan info@aartsairconditioning.nl of bel 06 15 05 09 38.